Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κωδικός ΟΠΣ (MIS) 5089173

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Υποέργο (1) «Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας» της Πράξης με τίτλο «Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας» και κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5089173, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) για την απασχόληση ενός (1) εξωτερικού συνεργάτη με ειδικότερο παραδοτέο έργο ως εξής:

Περιγραφή έργου / καθήκοντα 

Λειτουργία Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Σχεδιασμός, ανάπτυξη, εγκατάσταση και λειτουργία Πληροφοριακού Συστήματος και portal για την παρακολούθηση της πορείας φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και για τη διαδικτυακή υποστήριξη των υπηρεσιών του Γραφείου Διασύνδεσης. Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Παραδοτέα: 

Π1.1:  Σύνθεση κωδικοποιημένου καταλόγου παρεχόμενων υπηρεσιών ΓΔ, ανά πληθυσμό-στόχο και ανάπτυξη διαγραμμάτων ροής εργασιών και μεθοδολογίας στοχοθεσίας και επίτευξης στόχων, βάσει προτύπων και σε συνεργασία με την ΕΘΑΑΕ. 

Π1.2: Σχεδιασμός έντυπων και ηλεκτρονικών εργαλείων ενημέρωσης, διαχείρισης και ανατροφοδότησης (ερωτηματολόγια) ανά υπηρεσία και ανά κοινό-στόχο, βάσει προτύπων και σε συνεργασία με την ΕΘΑΑΕ. 

Π2.2: Σύνταξη κώδικα ηθικής και δεοντολογίας για την παρακολούθηση της πορείας αποφοίτων από πρωτογενείς και δευτερογενείς πηγές. 

Π4.5: Σχεδιασμός πλάνου διαμόρφωσης ομάδων Web mentoring (φοιτητές, νέοι απόφοιτοι, μέντορες) και προγραμματισμός, συντονισμός, υλοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων. 

Με διάρκεια από την έγκριση της ανάθεσης έως και 30/09/2023, με αμοιβή ύψους 3.000 € (τριών χιλιάδων ευρώ) (συμπεριλαμβανομένων τυχόν ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας σε περίπτωση χρονικής παράτασης του έργου με ανάλογη αμοιβή ή με αμοιβή που θα προσδιορισθεί μέχρι του ανώτατου ορίου όπως αυτό ορίζεται στην Απόφαση Υλοποίησης με Ίδια Μέσα εφόσον πληρούνται οι εκάστοτε προϋποθέσεις του Νόμου.


Για το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, πατήστε εδώ



Αριθμός Πρωτοκόλλου

21172/11.10.2022

Κατάσταση

Ολοκληρώθηκε

Έναρξη Υποβολών

12/10/2022 (00:00)

Λήξη Υποβολών

27/10/2022 (23:59)
Η Πρόσκληση έχει ολοκληρωθεί.