"Integrated framework for the management of natural hazards based on Civil Protection VOLUnteers towards reinforcing cross-border readiness, prevention, response and improvement of resilience " Project Acronym: VOLUnteeer

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του έργου "Integrated framework for the management of natural hazards based on Civil Protection VOLUnteers towards reinforcing cross-border readiness, prevention, response and improvement of resilience" Project Acronym: VOLUnteeer, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, για την απασχόληση δύο (2) εξωτερικών συνεργατών, με ειδικότερο παραδοτέο έργο ως εξής:

Κωδικός [Α]

Έναν (1) εξωτερικό συνεργάτη για το Παραδοτέο 4.2.3 με τίτλο Coaching, mentoring, empowerment and peer couselling / Συμβουλευτική, καθοδήγηση και ενδυνάμωση, για το οποίο θα αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος ατομικής συμβουλευτικής, καθοδήγησης και ενδυνάμωσης για τριάντα (30) ωφελούμενους εθελοντές και εκπροσώπους δημοσίων αρχών και φορέων που εμπλέκονται με την πολιτική προστασία και τη διαχείριση καταστροφών. Το πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής θα έχει συνολική διάρκεια 300 ωρών, ενώ ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να λάβει 10 ώρες συμβουλευτικής. Οι συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης δύναται να υλοποιηθούν δια ζώσης, εξ αποστάσεως (μέσω skype, zoom, teams κλπ.) ή/και με τους δύο προαναφερόμενους τρόπους. 

Με διάρκεια από την έγκριση της ανάθεσης και μέχρι τις 15/12/2023, με δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας στην περίπτωση χρονικής παράτασης του έργου, μετά από έγκριση των αρμοδίων οργάνων και εφόσον πληρούνται οι εκάστοτε προϋποθέσεις του Νόμου, με συνολική προβλεπόμενη αμοιβή ύψους 9.300,00€ (Εννέα Χιλιάδες Τριακόσια Ευρώ), (συμπεριλαμβανομένων τυχόν ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων) που αντιστοιχεί σε 31 ευρώ ανά ώρα συμβουλευτικής. Στη συνολική αμοιβή δεν συμπεριλαμβάνονται δαπάνες για έξοδα μετακίνησης. Σε περίπτωση μη υλοποίησης του συνόλου των ωρών, η αμοιβή που θα καταβληθεί θα αφορά στις ώρες συμβουλευτικής υποστήριξης που θα έχουν υλοποιηθεί.

Κωδικός [Β]

Έναν (1) εξωτερικό συνεργάτη για τα παραδοτέα: 

• D3.2.3 Guiding Material for the New Technology Tools με συμμετοχή στην εκπόνηση του υλικού καθοδήγησης για τα νέα τεχνολογικά εργαλεία που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του έργου,

• D3.2.4 Risk and Vulnerability Detailed Assessment for the Cross-Border Area με συμμετοχή στην διενέργεια της έρευνας για τις δασικές πυρκαγιές και την αξιολόγηση των κινδύνων και της ευαλώτητας της διασυνοριακής περιοχής,

• D5.2.3 Creation of a Joint Cluster and Observatory με συμμετοχή στις εργασίες δημιουργίας του κοινού συνεργατικού σχηματισμού και του διασυνοριακού παρατηρητηρίου του δικτύου VOLUNteer, των κοινών διασυνοριακών πρωτοκόλλων για τη μελλοντική αειφορία.

Με διάρκεια από την έγκριση της ανάθεσης και μέχρι τις 15/12/2023, με δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας στην περίπτωση χρονικής παράτασης του έργου, μετά από έγκριση των αρμοδίων οργάνων και εφόσον πληρούνται οι εκάστοτε προϋποθέσεις του Νόμου, με συνολική προβλεπόμενη αμοιβή ύψους 5.000,00€ (Πέντε Χιλιάδες Ευρώ), (συμπεριλαμβανομένων τυχόν ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων). Στη συνολική αμοιβή δεν συμπεριλαμβάνονται δαπάνες για έξοδα μετακίνησης.


Για το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, πατήστε εδώ


Αριθμός Πρωτοκόλλου

17697/20.07.2023

Κατάσταση

Ολοκληρώθηκε

Έναρξη Υποβολών

21/07/2023 (00:00)

Λήξη Υποβολών

30/07/2023 (23:59)
Η Πρόσκληση έχει ολοκληρωθεί.